A Hoya eddigi legmodernebb és legtartósabb felületkezelése

A kiváló tisztaság, a karcállóság és az UV-védelem biztosítása által a Hi-Vision Meiryo a HOYA legtartósabb felületkezelése. A könnyen tisztítható, illetve a kimagasló tükröződéscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően a Meiryo réteg kivételes és tartós tisztasággal büszkélkedhet.

A Meiryo jelentése tisztaság

A Meiryo név a japán tisztaság szóból származik, amely egyidejűleg utal a Hoya japán gyökereire és a réteg kivételes technológiai tulajdonságaira. A Meiryo név összefoglalja a hosszú távú tartósságot és a kivételes tisztaságot, amit ez a réteg képvisel.

Hosszan tartó tisztaság

Nem számít milyen helyzetbe sodorja Önt az élet, a Meiryo réteg bármilyen esetben hosszabb ideig képes tisztán tartani a szemüveglencséit. A szennyeződésekkel, az UV- fénnyel és a tükröződésekkel szembeni legerősebb védelem által semmi sem zavarhatja az Ön látását.

Előnyök az Ön számára

A szemüveglencsék biztosítják Önnek a tiszta látás szabadságát – a szemüvegviselés azonban nem minden helyzetben kényelmes. A Meiryo felületkezeléssel Ön élvezheti azt a tisztaságot, melyet megérdemel. Rendkívüli tartósságának, könnyen tisztíthatóságának, strapabíró és víz lepergető tulajdonságainak köszönhetően szemüveglencséi a lehető legtisztább látásélményt tudják Önnek nyújtani.

                   2023 meiryo fb3

-      tükröződéscsökkentő hatás a kivételesen tiszta látásért és elegáns megjelenésért

-      szennyeződéstaszító és könnyen tisztítható

-      rendkívül strapabíró a lencsefelület, amely meghosszabbítja a lencsék élettartamát

-      100 %-os UV védelem a lencse elülső és hátsó felületén is

-      vízlepergető tulajdonsága által esős időben is biztosítja az optimális látást, miközben a párásodás zavaró hatását is csökkenti

-      portaszító az áttetszőbb és tisztább lencsékért

-      tükröződések csökkentése fokozza a kontrasztérzetet és magasabb fokú látásélményt biztosít nappal és éjjel egyaránt

Váratlan helyzetekre is

Akár egy vihar, vagy zivatar kellős közepén találja magát, akár épp félúton van a hegy csúcsa felé, a Meiryo réteg megóvja a szemüveglencséit a természeti elemektől, így ön élvezheti a tiszta látás élményét, bármilyen váratlan helyzetről legyen is szó.

A réteg fokozott tükröződéscsökkentő tulajdonságokkal büszkélkedhet, ami kevesebb zavaró tükröződést és nagyobb tisztaságot biztosít a lencsék számára. Ez azt jelenti, hogy a szemei tökéletesen fognak látszódni mások számár és a fényképeken egyaránt.

A réteg tulajdonságai

-      a réteg rendkívüli tartósságának köszönhetően a lencsék kivételes minőséget és tartósságot képviselnek

-      a hosszan tartó tisztaság tiszta látásélményt biztosít

-      kivételes tükröződéscsökkentő teljesítmény a zavaró tükröződések csökkentése és a látásélmény javítása érdekében

A kivételes tartósságot biztosító védelem

A szemüveglencse tartósságának javítását szolgáló számos tulajdonságának köszönhetően, a Meiryo felületkezeléssel szemüvege kivételes tartósságot fog képviselni. A Hoya 3 év gyártási garanciát vállal a felületkezelésre.

(Forrás: Hoya tájékoztató prospektus)

2013 Pomáz, József Attila u. 17. (Csikóvár Üzletház földszint)

Hétfő-Péntek: 9-17

Szombat: 9 -12

06 20 982 1142

Ide kattintva olvashat más felületkezelésekről. 

Pomoptik Bt. 
Cím: 2013 Pomáz József Attila utca 17
Telefon: +36 20 982 1142
E-mail: pomoptik@gmail.com
           info@pomazioptika.hu
Facebook: https://www.facebook.com/PomoptikBt
 
Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:00
  Szo.: 9:00-12:00